Information:

Raasted No. serien forhandles i de fleste Coop butikker landet over. Øllene er lyse og let drikkelige.

 

Med fokus på det gode håndværk og en passion for at udforske forskellige smagsnuancer, er denne serie kendetegnet ved at have et kontinuerligt bredt sortiment af flavor-øl. Serien er en 'contemporary' øl-serie, hvor vores brygmester ser på nye brygmetoder og gastronomiske tendenser, der efterfølgende omsætter til øl. 

No. 3 Vores American Strong Ale hælder imod den kraftige og mørke ende af genren. Brygget har en afbalanceret men markant bitterhed og en god fylde. En rigtig "slow beer" hvor smagsbilledet rundes af med et tydeligt strejf af vanilje.

 

No. 7 Denne stout er til dig med den søde tand, der elsker mørkt, fyldigt og sødt øl. Sødmen kommer af det mælkesukker, der er tilsat allersidst under kogningen og det giver en skøn, rund og meget letdrikkelig stout, der næsten kan kategoriseres som en dessert.

No. 9 Denne Amerikansk inspirerede IPA er en frisk og aromatisk humlet ale, med klare noter af tangerine og citrusfrugt. Øllet er humlet md Citra, Summit & Cascade der er tilsat i tre tempi, under en 75 minutters kogning af urten. Under lagringen er der tilsat tangerinearoma og tørret appelsinskal

 

No. 1 Rund og meget letdrikkelig porter, med et afbalanceret og subtilt varmende twist af Ghost chili, smat noter af god engelsk lakrids, der er tilsat i sidste etape af kogeprocessen. Let humlet med Hallertaur Magnum og gæret på autentisk engelsk overgær. 

No. 8 Denne porter er efter engelsk forbillede, men med et ganske utraditionelt pift af ristet kokos, der er tilsat i sidste etape af kogeprocessen. Derudover kan der smages milde noter af røg, og en let humlet bitterhed fra de Kentiske humler. Nyd den til søde desserter, eller simpelthen som den lille ekstra dessert